2 minutter lest

Nye partnerskap med USA Triathlon og World Obstacle

Triatleter som trener for en triatlon

Spennende nyheter for alle arrangører av triatlon og hinderløyper! OnePlan varsler nye partnerskap med USA triatlon og Verdenshinder.

USA triatlon

USA Triathlon og OnePlan Partnerskap

USA Triathlon er den største multisportorganisasjonen i verden, og OnePlan er stolte av å støtte deres nasjonale mesterskapsarrangementer med operativ programvarestøtte. Den sentraliserte plattformen bruker intuitiv plassplanlegging og sanntidsinformasjon for å sikre at alle operasjonsteam, inkludert sikkerhet, kan levere triatlon effektivt.

"Vi er glade for å samarbeide med USA Triathlon. Det er flott å støtte den største multisportorganisasjonen i verden; og et vitnesbyrd om vår forpliktelse til å gjøre arrangementer som disse sikre, bærekraftige og effektivt planlagt," sa Paul Foster, grunnlegger og administrerende direktør i OnePlan.

Verdenshinder

World Hinder og World Triathlon Partnership

I tillegg til samarbeidet med USA Triathlon, OnePlan har også slått seg sammen med World Obstacle, det internasjonale idrettsforbundet som styrer disiplinene Obstacle Course Racing, Ninja Competitions og Adventure Racing. World Obstacle vil nå bruke OnePlansine digitale teknologiløsninger for å øke disse arrangementene med nye tilpassede funksjoner designet spesielt for arrangører av hindringer. Dette banebrytende partnerskapet vil se lanseringen av en ny hindringsspesifikk pakke på innsiden OnePlan. 

Denne nye hindringspakken vil bli utviklet av OnePlan og er avhengig av ekspertisen, kunnskapen og lederskapet til World Obstacle, og vil gjøre det mulig for arrangementsarrangører å levere godt planlagte, trygge og vellykkede arrangementer for medlemmene sine, i en raskt voksende sport over hele verden. Pakken, som skal utgis i løpet av de kommende månedene, vil være tilgjengelig for alle arrangører av hindringsarrangementer globalt innen OnePlan, og vil legge til et nivå av profesjonalitet til planlegging og levering.

Paul Foster sa: "Vi er glade for å samarbeide med World Obstacle på denne måten og støtte forbundets visjon om å levere trygge og morsomme arrangementer. Vi innoverer hele tiden på vegne av partnerne våre, og denne pakken føyer seg inn i det utvidede utvalget av sportsspesifikke funksjoner som nå er tilgjengelig i OnePlan».

Verdenshinder

Ikke gå glipp av muligheten til å effektivisere arrangementsplanleggingsprosessen med OnePlan. Med over 35,000 107 arrangementer i XNUMX land under beltet, OnePlan fortsetter å lede an når det gjelder å tilby omfattende og effektive løsninger for arrangementsplanlegging. Registrer deg i dag og opplev fordelene med verdens ledende plattform for planlegging av arrangementer. 

Related Posts

Event Technology Awards
Beste Event Management-plattform
Beste festivalteknologi
Sports Technology Awards
Beste spillested og driftsteknologi 2022