3 minutter lest

OnePlan samler inn $3.8 millioner for å utvide plattformen for arrangementer og spillesteder

OnePlan og Venue Twin stadion med seteutsikt

Vi er glade for å kunngjøre det OnePlan har samlet inn en serie A på $3.8 millioner finansiering fra britiske og amerikanske investorer. Finansieringsrunden ledes av Pembroke VCT og Eppes Creek Ventures, et konsortium av ledende investorer fra feltene sport, finans, musikk og underholdning. 

OnePlan lansert i juli 2019 med et oppdrag om å forenkle og forbedre hvordan arrangementer og arenaer planlegges. For lenge i våre tidligere karrierer hadde vi opplevd problemet vi ønsket å løse: planlegging av arrangementer var ineffektivt. For team av alle størrelser kan det være kostbart og for tidkrevende, med kart-, regneark- og presentasjonsverktøy som ikke er spesialister, og planer sendt via e-post som resulterer i et versjonskontrollmareritt. Vi skapte OnePlan å endre dette radikalt. 

Låse opp operasjonell og kommersiell verdi

Gjennom teamets omfattende erfaring med å jobbe med store begivenheter – inkludert seks olympiske og paralympiske leker, festivaler, bedriftsarrangementer og mer – har vi skapt en sanntidssamarbeidende SaaS-plattform som er den eneste kilden til sannhet for arrangementslag.

OnePlan forenkler arrangementsplanlegging. For arrangementsprodusenter, OnePlan effektiviserer design- og produksjonsprosessen gjennom verdens beste utvalg av 2D-, 3D-, satellitt- og luftkart, øyeblikkelig samarbeid og deling med interessenter, og enkle anskaffelser med leverandører.

Og for spillestedseiere, vår VenueTwin løsningen åpner for store operasjonelle og kommersielle fordeler gjennom en hyperrealistisk og fullstendig interaktiv digital tvilling av enhver stadion, arena eller arena. Fordelene spenner over flere avdelinger i en organisasjon – driftsteamet kan f.eksenkelt plassere og flytte infrastruktur, skilting og mer, mens det kommersielle teamet kan låse opp ny verdi ved å vise annonsører hvordan merkevarebygging vil se ut, og forbedre fanopplevelsen. 

I de siste to årene over 2,000 arrangementer i 50 land har brukt OnePlan. Fra lokale by- og regjeringsarrangementer til store festivaler. Fra internasjonale forbund, inkludert vårt banebrytende partnerskap med World Triathlon, til NBA og engelske Premier Leagues største klubber, har vi sett OnePlan brukt på fantastiske måter. Våre kunder lager OnePlan hva det er – vi designer og bygger plattformen basert på tilbakemeldinger, og streber alltid etter å forenkle og forbedre planleggingsbehovene deres. Til våre kunder i dag sier vi en stor takk for at du har vært med på reisen vår så langt, og vi ser frem til å fortsette å stå til tjeneste for deg for å hjelpe deg med å skape trygge og vellykkede arrangementer. 

Forenkling av arrangement og stedsplanlegging

Finansieringen vi kunngjør i dag vil gjøre oss i stand til å utvide teamet for å hjelpe oss med å levere på veikartet vårt på tre nøkkelområder: produktutvikling, akselerert vekst og å skalere internasjonalt. Som en sanntids, samarbeidende SaaS-plattform, OnePlan kan brukes av arrangementsarrangører i alle markeder, og vi har som mål å skalere vår innovative løsning for å nå og hjelpe kunder i nye markeder. Og etter hvert som vi vokser, vil vi forbli tro mot kjerneformålet vårt: å forenkle og forbedre planlegging av arrangementer og arenaer, for mennesker og team i enhver bransje. 

For alle som ønsker å bli med på oppdraget vårt, vil vi gjerne høre fra deg. Vår åpne roller er her.

Vi er glade for å starte neste etappe av reisen vår med et fantastisk team av investorer som deler vår visjon for OnePlan. Og fremfor alt brenner vi for å fortsette å hjelpe kundene våre med å lage fantastiske arrangementer på en enklere og mer effektiv måte.  

Related Posts

Event Technology Awards
Beste Event Management-plattform
Beste festivalteknologi
Sports Technology Awards
Beste spillested og driftsteknologi 2022