<1 minutt lese

Kunngjør lanseringen av OnePlansin kontortid

OnePlan Arbeidstid

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av OnePlansin kontortid, en månedlig webinarserie laget for våre verdsatte OnePlan kunder. Dette unike initiativet er utformet for å fremme et fellesskap av likesinnede fagfolk i arrangementsplanlegging, og tilbyr en intim plattform for å utforske nye produktfunksjoner, diskutere trendende emner innen eventledelse og dykke dypt inn i beste praksis og innsidetips – alt rettet mot å forbedre arrangementet ditt. planleggingsdyktighet.

Interaktiv læring og livedemonstrasjoner

Gå inn på produktoppdateringssiden vår, som oppdateres regelmessig, mens vi leder deg gjennom nye funksjoner i detalj. Våre livedemonstrasjoner sikrer at du ikke bare er en tilskuer, men en aktiv deltaker, med gode muligheter for spørsmål og svar – der den virkelige magien skjer. Dette er din sjanse til å stille spørsmål, uten sperringer, og få sanntidssvar fra ekspertene våre.

Våre erfarne kundesuksess- og støtteledere er her for å stille spørsmålene dine live. Drømmer du om en ny funksjon eller et nytt verktøy for å takle planleggingsutfordringene dine? Del dine tanker!

Dette er mer enn bare et webinar; det er en sjanse til å forsterke de siste innovasjonene våre, fra HD-karttilgang til CAD-import, som sikrer at du er rustet til å planlegge smartere og mer effektivt.

Bli med oss ​​på neste økt

Vår første økt vil være torsdag 7. februar og kl. 12 EST. Følg med for flere øktdatoer, emner og gjestekunngjøringer, og gjør deg klar til å transformere måten du planlegger arrangementer med OnePlan.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår neste kontortidsøkt. La oss sammen omdefinere fremtiden for arrangementsplanlegging. Registrer her.

 
 

Related Posts

Event Technology Awards
Beste Event Management-plattform
Beste festivalteknologi
Sports Technology Awards
Beste spillested og driftsteknologi 2022